Hva er keratinbehandling?

Behandlingen utføres ved at proteinet keratin tilføres håret, så det blir både glattere, får mer glans og ser mye sunnere ut! Ettersom keratinet legger seg som et beskyttende lag på hårstråene vil håret ditt også bli beskyttet mot slitasje, og føles tykkere.

Og ja, du har allerede keratin i håret, så du tilfører bare mer av et protein som håret trenger for å være sunt og friskt.

Likevel, behandlingen har også en bakside. Behandlingen koster litt, og tar lang tid.

Pris varierer etter lengde og tykkelse på håret, så jo tykkere hår du har, jo mer koster det.

Hos oss tar keratinbehandling fra 2-6 timer, hvor frizzy, kort hår tar rundt to timer. Det er også greit å vite at tidsbruken varierer mye etter hvilke hårtype du har, tykkelsen på håret og hvor mye krøller du har. Det er derfor lurt å sette av god tid.

Til tross for dette vil det lønne seg i lengden:

Om du bruker 10 minutt på å rette håret ditt hver morgen, bruker du til sammen 61 timer på dette i løpet av ett år. Så kanskje det ikke er så ille likevel?

Hvordan utføres keratinbehandling?

Keratinbehandling er litt som å glatte håret ditt – bare mer kompleks.

Først blir håret ditt vasket, før det tørkes lett. Deretter påføres keratin som «settes» ved å tilføre varme til hver enkelt seksjon av håret. Det er denne prosessen som tar lengst tid.

Hvor lenge varer keratinbehandling?

Bruker du etterpleie anbefalt av salongen og unngår å vaske håret ditt et par dager etter behandlingen, kan en keratinbehandling vare i mange måneder. Eneste du da trenger å tenke på, er å ta etterveksten.

Hvem passer behandlingen for?

Behandlingen passer for alle hårtyper – også for deg med nordisk hår. Dette fordi håret vil oppleves tykkere og få en ekstra fin glans.

Du kan ta keratinbehandling selv om du har bleket eller farget håret ditt. Vær da oppmerksom på at varmen fra behandlingen vil lysne håret ditt noe. Det er derfor anbefalt å farge håret etter behandling og stripe eller bleke før behandling.

Reagerer du ofte på produkter og har sensitiv hodebunn er det alltid lurt å forhøre seg med oss først. Men i og med at produktet ikke er i kontakt med hud eller hodebunn vil det i de aller fleste tilfeller gå helt fint å utføre behandlingen.

Kontakt

E-post: sara.mobini.sm@gmail.com

Adresse: Taraldsgårdsveita 13, 7010 Trondheim

Telefonnummer: 459 22 205

Utviklet av Medialics